Fordele ved Shopify

Det er svært at få hænderne ned for Shopify. Skal du bruge et fleksibelt webshop CMS, så er Shopify det rette valg for dig.

Læs mere om vores Shopify udvikling

Avanceret ecommerce analyser

Shopify giver dig overblik over dine kunder, hvad der konvertere, og hvem der køber. Med disse analyser får du muligheder for at forbedreder og optimere din webshop, ud fra korrekte statistiske oplysninger. Derudover har du mulighed for at sammenligne dine salgstal, besøgende, og konvertering med dine konkurrenter i samme kategori som dig.

Detaljeret analyse inkluderer:

Google Analytics integration

Shopify har gjort det nemt at integrerer Google Analytics i din shop. De har endda gjort ecommerce delen af Analytics integreret. Blot angiv din tracking kode og aktiver ecommerce tracking, så er du igang.

Hosted løsning

Når du har en Shopify webshop, så ligger alt data på Shopifys servere. Dette betyder at du ikke skal bekrymre dig om vedligeholdelse, opdateringer, nedetider, sikkerhed, angreb og langsomme loadtider. Alt dette klares af Shopify. Du skal bare fokuserer på at drive din virksomhed. Sikkerheden hos Shopify er helt i top, de er en certificeret Level 1 PCI DSS compliant. Hvilket er det samme sikkerhedsniveau som banker benytter. Derfor kan du tilbyde dine kunder den ypperste form for sikkerhed, når de handler på din webshop.

Hastighed og performance

Hastighed er altafgørende for en god konvertering. En side skal helts loade på 1 sekund eller under for at holde fast i brugeren. En lang loadtime er bare ren unødvendig irritation for kunden. Heldigvis har Shopify tænkt meget over hastighed og performance. Alle dine filer bliver lagt på deres CDN, så dit indhold altid loades hurtigt, uanset hvor i verdenen din side besøges fra. Derudover er deres servere utrolig hurtige i responstid, og starter data forsendelse til brugeren med det samme. Dette gør Shopify utrolig hurtig, og med til at give brugeren en god oplevelse.

SEO – Marketing

SEO er essentielt når man driver en online virksomhed. Rigtig meget trafik kommer fra Google, og derfor er det vigtigt at man optimerer sin SEO, for at få mest mulig trafik fra Google. Shopify har integreret SEO i deres backend, så du har mulighed for at ændre alle tags. Derudover bliver dit sitemap automatisk genereret, hvilket for godt for indekseringen er din side, og SEO.

24/7 online support

Hvis support er vigtig for dig, så vil du blive glad for Shopify. De tilbyder 24/7 online support, og er eksperter i deres system. De hjælper dig med alt fra at oprette produkter, til komplekse problemer. Står i en akut situation, så er supporten klar.

Kod dit eget design

Shopify har åbnet op for 100% brugerdefineret tilpasning af din webshop. Dette betyder at vi har mulighed for at bygge et layout helt fra bunden, eller benytte et af deres mange tilgængelige temaer. Du har mulighed for at tilpasse design 100%, hvilket betyder vi kan optimerer din konvertering uden begrænsninger.

Rabatkoder og gavekort

Rabatkoder og gavekort er en integreret del af Shopify, og virker godt. Du kan benytte rabatkoder til at promoverer dine produkter, give fri fragt, procent af prisen, eller et fast beløb i rabat. Gavekort kan du sælge på siden, eller fysisk i din butik. Dette giver gode muligheder for at åbne op for gavekøb.

POS system

Med Shopifys POS system er det super simpelt at forbinde en webshop med en fysisk butik. Den smertefrie opsætning kommer med rige muligheder for at håndtere salgsassistenter, samt tage imod både kontant, kort og andre betalingstyper fysisk i butikken. Når der sker et salg fysisk i butikken, så opdatere webshoppen automatisk varelageret

Kunde email system

Shopify har som mange andre CMS et email notifikations system, som automatisk sender email’s ud til kunderne, når de har placeret en ordre, og når forsendelsen er på vej. Ved Shopify er det dog en del nemmere at redigere disse email’s. Hos Youfront har vi designet mange costum email templates, som gør dine notifkations email’s meget mere lækre.

Lyder Shopify som noget for dig? Start en samtale  Eller læs mere om Shopify