Shopify gør underværker i eCommerce verdenen

Vil du have en overskuelig eCommerce platform der hjælper dig med øge din vækst?

Dette gør Shopify til den rette løsning for dig

Shopify er et super webshop CMS, der har håndteret mere end 52 milliarder igennem deres løsningerne. Med et nemt user interface kan du håndtere dine ordrer, produkter, betalinger, pakke afsendelser, nyhedsbreve og meget mere. En Shopify webshop bruges ofte af vores kunder der stiller store tekniske krav til deres webshop. Herunder serverydeevne, uptime, og muligheder for kundeservice efter salg.

Shopify er et super nemt webshop CMS at benytte, ikke kun for vores kunder som skal stå med den daglige drift af hjemmesiden, men Shopify har også gjort det super nemt for de besøgende at handle på deres webshop platform. Brugervenligheden er i top, og det er helt klart en af de faktorer, der gør at Shopify i dag er et af de mest anvendte løsninger til webshops.

Gennem et overskueligt backend panel får du en teknisk analyse af dine kunder, hvor de springer fra i købsprocessen, hvad der sælger godt, hvad dine kunder søge efter, og andre statistikker der hjælper dig med at optimerer din webshop. Med disse værktøjer kan du hurtigt analyserer hvad du skal gøre for at få din webshop til at konvertere endnu bedre. En god konverteringen er grundstenen i en sund webshop, da dit markedsføringsbudget bliver anvendt mere effektivt.

Shopify Experts

Vi er certificeret Shopify eksperter

Et tæt samarbejde med Shopify som partner

Hos Youfront har vi et tæt samarbejde med Shopify igennem en årrække som partner i deres virksomhed. Vi har sammen med Shopify været med til at introducere platformen til den danske online detailhandel og internationalt i Europa efter platformens succes i henholdsvis Canada og Nord Amerika.

Som Shopify partnere er vi en del af et stærkt international netværk der mødes hvert kvartal for at diskutere aktuelle salgsstrategier, salgs trends, ROI, og bevægelser hos Shopify og andre platforme der er relevante for udviklingen indenfor branchen. Det gør at vi hos Youfront er dynamiske og følger med branchens trends. Vi holder os opdateret sådan at vi er sikre på at kunne levere de mest konkurrencedygtige løsninger til vores kunder.

Vi er meget stolte over at være partner hos Shopify, og deres certificering af os som Shopify eksperter betyder at vores kunder kan nyde en høj standard af fremtidssikret kvalitetsløsninger.

Fordele ved Shopify

verified_user

Hosted løsning

Shopify er en hosted løsning, hvilket vil sige at alt kører over deres servere. Du peger blot dit domæne på deres server, og så er du igang. Da alt foregår over deres servere skal du ikke bekymre dig om nedetid, håndtering af data, personfølsomme data osv. Alt dette klarer Shopify for dig. Du skal bare fokusere på det du er bedst til, at drive din webshop. Dette betyder også at du ikke skal være bange for at blive angrebet, eller miste dine kunders data. Alt er i gode hænder.

timer

Hastighed og performance

Shopify har tænkt meget på hastighed og performance i deres udvikling. Alle dine filer bliver automatisk uploaded til deres CDN netværk. Dette gør at lige meget hvor i verdenen du er, så vil du indlæse siden hurtigt. Derudover har de en stærkt kodet platform, og gode servere der hurtigt leverer data til brugeren.

Hvis du ikke vil miste dine kunders interesse fordi din side er nede, og samtidig være med i verdens top 5% af de hurtigste webshops, så er de et godt valg.

multiline_chart

Fantastisk statistik

Når man har en webshop, er det altid vigtigt at have overblik over ens salg. Du får overblik over avanceret statistik, der viser hvilke produkter der sælger, og hvilke der ikke sælger. Hvor god din konvertering er, og sammenligner den med dine konkurrenter i samme kategori som dig. Du får overblik over hvor din trafik kommer fra, hvilke kampagner der virker. Alt dette hjælper dig med at optimere din shop, så du kan øge din konvertering.

chat

24/7 online support

Shopify har et fantastisk support hold der står klar alle ugens dage, døgnet rundt til at hjælpe dig. De hjælper dig med alt i Shopify, opsætning af kollektioner, produkt sider, avanceret spørgsmål, og hvordan du kan løse de problemer du må have. Dette er rigtig godt hvis der opstår en akut situation hvor du ikke selv kan løse problemet.

Se flere fordele

Skal vi samarbejde om din nye Shopify webshop? Start en samtale

Shopify har et virkelig brugervenligt kontrolpanel

Shopify har et utroligt nemt og overskueligt kontrolpanel. Det er faktisk så nemt at anvende, at det kan bruges selvom at man ingen IT kompetencer har. Det betyder at alle medarbejdere i virksomheden kan anvende kontrolpanelet til håndtering af webshoppen. Det betyder også at vores kunder kan overtage deres webshop efter endt projekt uden at skulle ringe til os hver gang at de ønsker ændringer i det nuværende design og layout. Håndtering af ordre, produkter, kunder og generelt udseende kan klares smertefrit og med få klik i et overskueligt design. Hvis ikke Shopify’s backend kontrolpanel er det nemmeste der findes i eCommerce branchen, så er det hvert fald meget tæt på. Hvis man ønsker at udforske Shopify’s backend/kontrolpanel på egen hånd, kan man oprette en gratis 14 dages test butik, for at se hvordan det hele fungere bagved. Vi her hos Youfront, vil også meget gerne hjælpe dig med at opsætte dette gratis for dig.

Ordre oversigt

I Shopify er det nemt at håndtere dine ordre. De står i kronologisk rækkefølge og med kronologisk nummerering. I oversigten er der gjort overskueligt opdeling af igangværende ordre, samt ordre der ikke er betalt og ordre der ikke er fuldført. Det er muligt i indstillinger ændre hvor automatisk håndteringen af ordre skal være, alt efter hvilket setup der ønskes. Derudover er der også en oversigt over forladte indkøbskurve, hvilket kan bruges til at øge konvertering for din webshop ved at hente disse latente kunder.

Kunde oversigt

I Shopify har du en oversigt over alle dine kunder. Her kan du finde data omkring hvilke ordre de har bestilt og hvor mange ordre de har lagt i alt, samt en total købesum. Det er også muligt at se de kunder som acceptere marketing. Hvis du skifter fra et andet system til Shopify har du mulighed for at importere dine kunder fra det andet system ind i Shopify. Det er også muligt at eksportere dine kunder fra Shopify.

Håndtering af produkter

I shopify er det nemt at håndtere produkter. Du har både mulighed for at importere produkter eller oprette dem manuelt i systemet. Udskiftning af billeder eller tekst er smertefrit, og produkter kan indeles i ønsket kategorier og tagges for yderligere segmentering eller søge funktionalitet. alt data omkring produktet som priser, vægt osv. håndteres nemt ved at søge efter det produkt som man ønsker redigeret.

Håndtering af varelager

I Shopify har man både mulighed for at sætte den til at opdatere varelageret manuelt eller automatisk. I kontrolpanelet kan man også nemt opskrive og nedskrive varelageret som man finder det nødvendigt. Det er nemt hurtigt at nedskrive og opskrive varelagerantaller på mange varer, og det kan også klares med stregkoder, hvis det er ønskes som en ekstra funktion via. app.