Shopify gør underværker i eCommerce verdenen

Vil du have en overskuelig eCommerce platform der hjælper dig med øge din vækst?

Dette gør en Shopify til den rette løsning for dig

Shopify er et super webshop CMS, der har håndteret mere end 52 milliarder igennem deres løsningerne. Med et nemt user interface kan du håndtere dine ordrer, produkter, betalinger, pakke afsendelser, nyhedsbreve og meget mere. En Shopify webshop bruges ofte af vores kunder der stiller store tekniske krav til deres webshop. Herunder serverydeevne, uptime, og muligheder for kundeservice efter salg.

Shopify er et super nemt webshop CMS at benytte, ikke kun for vores kunder som skal stå med den daglige drift af hjemmesiden, men Shopify har også gjort det super nemt for de besøgende at handle på deres webshop platform. Brugervenligheden er i top, og det er helt klart en af de faktorer, der gør at Shopify i dag er et af de mest anvendte løsninger til webshops.

Gennem et overskueligt backend panel får du en teknisk analyse af dine kunder, hvor de springer fra i købsprocessen, hvad der sælger godt, hvad dine kunder søge efter, og andre statistikker der hjælper dig med at optimerer din webshop. Med disse værktøjer kan du hurtigt analyserer hvad du skal gøre for at få din webshop til at konvertere endnu bedre. En god konverteringen er grundstenen i en sund webshop, da dit markedsføringsbudget bliver anvendt mere effektivt.

nicolai

Skal vi udvikle din platform i Shopify?
Start med en 100% uforpligtende snak

Har du nogle spørgsmål, så kan vi hurtigt gennem en samtale besvarer dem, og vejlede dig med dine næste skridt.
Book et opkald, og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Shopify Experts

Vi er certificeret Shopify eksperter, og det er vi stolte af.
Vi leverer kvalitets løsninger, og er et sikkert valg som samarbejdspartner til udvikling af din platform.

Fordele ved Shopify

verified_user

Hosted løsning

Shopify er en hosted løsning, hvilket vil sige at alt kører over deres servere. Du peger blot dit domæne på deres server, og så er du igang. Da alt foregår over deres servere skal du ikke bekymre dig om nedetid, håndtering af data, personfølsomme data osv. Alt dette klarer Shopify for dig. Du skal bare fokusere på det du er bedst til, at drive din webshop. Dette betyder også at du ikke skal være bange for at blive angrebet, eller miste dine kunders data. Alt er i gode hænder.

timer

Hastighed og performance

Shopify har tænkt meget på hastighed og performance i deres udvikling. Alle dine filer bliver automatisk uploaded til deres CDN netværk. Dette gør at lige meget hvor i verdenen du er, så vil du indlæse siden hurtigt. Derudover har de en stærkt kodet platform, og gode servere der hurtigt leverer data til brugeren.

Hvis du ikke vil miste dine kunders interesse fordi din side er nede, og samtidig være med i verdens top 5% af de hurtigste webshops, så er de et godt valg.

multiline_chart

Fantastisk statistik

Når man har en webshop, er det altid vigtigt at have overblik over ens salg. Du får overblik over avanceret statistik, der viser hvilke produkter der sælger, og hvilke der ikke sælger. Hvor god din konvertering er, og sammenligner den med dine konkurrenter i samme kategori som dig. Du får overblik over hvor din trafik kommer fra, hvilke kampagner der virker. Alt dette hjælper dig med at optimere din shop, så du kan øge din konvertering.

chat

24/7 online support

Shopify har et fantastisk support hold der står klar alle ugens dage, døgnet rundt til at hjælpe dig. De hjælper dig med alt i Shopify, opsætning af kollektioner, produkt sider, avanceret spørgsmål, og hvordan du kan løse de problemer du må have. Dette er rigtig godt hvis der opstår en akut situation hvor du ikke selv kan løse problemet.

Se flere fordele

Skal vi samarbejde om din nye Shopify webshop? Start en samtale