Udvikling af professionelle WordPress hjemmesider

Vi udvikler WordPress hjemmesider. WordPress er verdens populæreste CMS, og det forstår vi godt hvorfor det er. Der er over 37.000 gratis udvidelser tilgængelige.

Det er det nemt at rette i tekster og design på siden, og som prikken over i’et, er det nemt at holde systemet up-to-date.

WordPress som grundsten

Når du vælger WordPress til at udvikle til hjemmeside i er du godt fra start. Systemet er open source, hvilket betyder at alle kan se koden, og alle kan komme med forbedringer. Derfor er det igennem udvikling blevet et robust og velformet CMS.

Design og User Experience

Da WordPress er opensource har vi mulighed for 100% at styre hvordan designet skal være, og heraf også User Experience.

Design og User Experience er key når det gælder succes på nettet. Derfor går vi meget op i dette, og har altid User Experience i baghovedet når vi laver et nyt webdesign.

Kontakt os eller Bestil en opringing

WordPress' logo

Derfor skal du vælge WordPress til din nye hjemmeside

WordPress er et kraftfuldt CMS, som mange hjemmesider har valgt at benytte. Når anvendt korrekt er det banet vej for hurtig udvikling, nemme opdateringer, og stor fleksibilitet. Du har selv mulighed for at redigere indhold, eller tilføje helt nyt. Alt sammen er tilgængeligt i et overskueligt backend system.

Vi er et erfarent team, og vi er WordPress eksperter. Vi går op i struktur principper hvilket gør at vores codebase er overskuelig, let anvendelig, godt kodet. Dette betyder måske ikke meget for dig, men jo. Vores struktur lægger grundsten for en hurtig hjemmeside, og lægger derudover også grundstenen for din SEO, da vi koder semantisk korrekt. Derfor skal vi vælge og til at nytte din nye WordPress hjemmeside.

Start en samtale

Design og User Experience

Hosting og support

Responsive design

Konvertering

Content Mangement System

SEO

7 års erfaring og specialister i WordPress hjemmeside udvikling

Vi har opsat mange hjemmesider, og vi vælger ofte at benytte os af WordPress, grundet fleksibiliteten og brugermulighederne. Vores kunder kan nemt navigere rundt i et brugervenligt backend, og det er nemt at ændre i teksten på hjemmesiden. WordPress bliver jævnligt opdateret, sådan at det er up-to-date, og kan fungere sammen med de nyeste applikationer, som nemt kan installeres.

Vi har flere års erfaring med opsætning og design af WordPress hjemmesider. Vi har helt frie tøjler til at designe lige netop den hjemmeside som du ønsker skal repræsentere din virksomhed. Vi er mestre i at designe hjemmesider der sparker røv.

Skal vi lave din nye WordPress hjemmeside? Kontakt os