Få en professionel webshop løsning til din virksomhed.

7 års erfaring med webudvikling, design og konvertering, gør os til din perfekte partner til udvikling af din webshop. Vi tilpasser vores løsninger 100% til dine behov. Vi har specialiseret os i udvikling og design af webshops i bl.a. Shopify og WordPress WooCommerce.
De er anerkendte for deres brugervenlighed og mange funktioner.

Dit brand som centrum

Når vi arbejder med en ny opgave centrerer vi altid udviklingen omkring dit brand. Dette betyder at vores webshop løsninger vil være tilpasset dine krav og nødvendigheder for at din virksomhed, og dit brand får succes på nettet.

Med denne fremgangsmåde opnår vi den optimale løsning. I får en tilpasset løsning, som er optimeret mod jeres nuværende kunder, og dem i fremadrettet gerne vil tiltrække. På denne måde løfter vi jeres platform til nye højder.

Design og User Experience

Design og User Experience går hånd i hånd i hvilket som helts webdesign. De er grundsten for at skabe en høj konvertering, der gør at din markedsføring udnyttes mest optimalt. Vi gennemtænker altid vores design i samarbejde med dig, så vi kan leverer det bedst mulige produkt. En høj konvertering giver bedre resultater, og gør at du kan eksperimentere med nye målgrupper. Dette er godt når din virksomhed skal vækste.

nicolai

Skal vi udvikle din platform? Start med en 100% uforpligtende samtale

Har du spørgsmål til vores løsninger, så er vi klar ved telefonen, og sammen finder vi ud af hvilken løsning du skal have.
Bliv ringet op af en ekspert.


  Vi er et webbureau der har styr på webshop udvikling

  Som et erfarent bureau har vi styr på alt med webshop og gøre, herunder det basale som EU regler, cookie politik og lignende. Vi er meget teknisk og analytisk anlagt. Vi arbejder rigtig meget i User Experience, konverterings optimering, og overskueligt design.

  Vi er et erfarent hold der har styr på hele webshoppen, 360 grader. Som programmører kan vi ændre funktioner i de systemer vi bruger, eller kode det helt fra bunden. Derudover har vi også designmæssige kunstskaber som gør at vores designs får et unikt look, der afspejler dit brand.

  Kontakt os

  Fokus områder på en webshop

  En webshop skal tage højde for mange perspektiver, der tilsammen gør løsningen perfekt.

  developer_board

  Nem backend

  Vi benytter os af veludviklet webshop systemer når vi udvikler en webshop. Dette betyder at backend er nem og overskuelig at håndtere.

  show_chart

  Konvertering

  Gennem meget casearbejde, studering og hårdt arbejde, har vi lært hvordan vi øger konverteringen på en webshop med enkelte metoder.

  apps

  Integrationer

  Ved os har du mulighed for at få installeret diverse tredjeparts plugins der f.eks. automatisere din bogføring, finder pakkeshops, nyhedsbreve og meget andet.

  devices

  Responsive design

  Skal dine besøgende der bruger smartphones og tablets have en god oplevelse når de besøger din side? Så skal din webshop laves responsive.

  palette

  Design og User Experience

  Grafisk design på en webshop kan være alt afgørende for din succes på internettet. Vi kan f.eks. tilpasse dine produktbilleder til din webshop.

  gps_fixed

  SEO venlig side

  Hvis du vil have dine kunder til at finde dig på Google er SEO en nødvendighed. Vi får din webshop op i resultaterne så du kan blive fundet.

   

  Vil du vide mere? Start en samtale