Webshop udviklet i WordPress
– Et CMS med mange muligheder

Skal du bruge en fleksible platform uden begrænsninger? Så skal du vælge WordPress.

WordPress webshop – En løsning til alle behov

En WordPress webshop åbner op for mange muligheder. WordPress er verdens mest populære CMS, og det kan integreres med WooCommerce, som gør det til et fantastisk webshop system. Som eCommerce platform får du mange muligheder. Der er fuld kontrol over sidens webdesign, som gør vi kan udvikle et flot webdesign uden begrænsninger.

Når vi udvikler er hastighed og performance altid et vigtigt punkt for os. Vi ved at en langsom side er noget af det værste for din konvertering, og giver unødvendig frustation for din bruger. Derfor anvender vi de nyeste teknologier, og leverer de bedste WordPress løsninger på markedet. Gennem mange tests, og performance optimeringer får vi det bedste ud af WordPress, og sammen med den rigtige server opsætning får du en webshop der loader med det samme.

WordPress er et af tidens mest brugte systemer, og har et brugervenligt backend system. Det er derfor oplagt at bruge, dette brugervenlige backend system til webshops. Når vi er færdige med at bygge webshoppen, er det nemt selv at navigere rundt, og selv ændre i webshoppen uden problemer. WordPress åbner op for utallige integrationer med populære. Alle populære betalingsgateways er tilgængelige. Automatisk regnskab, nyhedsbreve, og meget andet.

WordPress webshop phone view

Design og User Experience

Hosting og support

Responsive design

Konvertering

Content Mangement System

SEO

Dette gør WordPress til en rigtig god webshop løsning

En WordPress webshop er på mange måder et godt valg til din næste platform. Da WordPress er et veludviklet CMS, har du fuld kontrol over alt. Du kan selv tilføje, og redigere alt dit content. For at WordPress bliver får webshop funktionalitet bruger vi et plugin kaldet WooCommerce. WooCommerce er, ligesom WordPress, opensource, og står for ca. 30% af alle verdens på verdensplan. Dette betyder at systemet er gennemtestet, og har mange muligheder.

WordPress er et fleksibelt system med mange integrationsmuligheder. Der findes over 41.000 gratis plugins, som kan anvendes til at udvide din webshops funktionalitet. Med WooCommerce har du bl.a. mulighed for:

Design og udvikling

Vi udvikler webdesigns fra bunden i WordPress for at give 100% tilpasning til dit brand. Dette betyder også at koden på din side bliver kodet semantisk korrekt, som lægger grundlaget for god SEO optimering af din side. Sidens hastighed er en stor faktor for din konvertering, derfor har vi stor fokus på dette. Vi går altid efter at optimerer din loadtime så meget vi kan.

Lad os håndtere hosting og opdateringer

WordPress skal regelmæssigt opdateres og vedligeholdes, for at sikre at koden er optimeret, og siden er sikret mod angreb. Vi tilbyder at håndterer hosting, uden du mister rettigheden til dine filer og data. Vi står for opdatering og sikkerhed.

Når vi står for hosting, er du sikret en ordentlig host med høj oppetid, og fallback til en cached side hvis din side er offline. Vi benytter os af en CDN, som gør at dit content loades hurtigt lige meget hvor i verdenen du besøger siden fra.

Start med en uforpligtende samtale Kontakt os