Vil du have flere kunder til din hjemmeside?
Vi er SEO eksperter

Vi går målrettet efter at slå dine konkurrenter på Google, og skaffe dig mere trafik med hjælp af SEO.

SEO bureau i Aarhus med kompetencer til at skabe resultater for din virksomhed

I Youfront arbejder vi med SEO på den langsigtede og rigtige måde. Vi går meget op i at følge Googles reglement. Vi laver ordenlige og gode links, som skaber god værdi for din side. Alt vores arbejde er såkaldt whitehat, som betyder at det er optimeringer som Google er glade for, og belønner din rangering for at lave. At blive fundet i søgeresultaterne på Google, og er andre søgemaskiner kan give en god passiv trafik din virksomhed.

SEO er en meget udbredt online markedsføring metode, og bruges meget aktivt. Det er vigtigt at ligge i toppen af resultater, for der er meget trafik at hente, og mange besøgende at konvertere til kunder.

Som erfarent bureau har vi kompetencerne til at slå dine konkurrenter, og skaffer dig mere trafik, og derved skaffe dig flere kunder. Vi optimerer din placering på relevante og populære søgeord. Dette gør vi bl.a. ved at optimerer din onpage, og offpage. Herunder teknisk opbygning og targeted linkbuilding. For os handler det om at skabe mest den mest mulige relevante trafik til din side, så du kan skabe omsætning i din virksomhed. Med andre ord, vi laver effektiv SEO.

Fordele ved SEM

  • Målrettede kunder der ved hvad de leder efter
  • Passiv trafik når de gode placeringer er opnået
  • De bedste placeringer får meget trafik
  • Stort marked med mange muligheder

Fordele ved Youfront

  • Tilknyttet en personlig SEM specialist til dit firma
  • Statistiske og målrettede metoder
  • Rapport hver måned efter dit behov
  • Tracking af din trafik og placeringer

Se vores pakkeløsninger

nicolai

Skal vi vækste din virksomhed? Start med en 100% uforpligtende snak

Start med en samtale om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, med at få markant mere trafik til din hjemmesider via søgemaskinerne.
Book et opkald, og vi ringer dig op hurtigst muligt.

[contact-form-7 id=”285″]

Målrettede kunder

Besøgende der kommer fra søgemaskinerne, herunder Google, er generelt de mest seriøse besøgende du kan få. De har normalt en højere konvertering end eksempelvis trafik fra Facebook eller Instagram. Dette er fordi det er kunden der leder efter dig, og ikke omvendt. Du opfylder et behov de har, og skal derfor ikke ud og skabe behovet først. Dette gør at konverteringen fra søgemaskinerne normalt vil være højere end andre kanaler.

Analyser og tilpasning af SEO

SEO er en langvarig proces, og resultaterne kommer ikke fra dag til dag. Derfor er analyse og tilpasning enormt vigtigt for at opnå succes. I Youfront arbejder vi meget med analyser. Vi analyserer bl.a. ud fra data givet af Google Analytics, Google Search Console og vores ranktracker.

Dette gør vi kan se hvor effekt vores arbejde er, og hvor vi skal sætte ind for at opnå endnu bedre placeringer. Ved at udnytte denne viden kan vi opnå meget tilfredsstillende resultater som skaber mere trafik på din side.

Overvågning og optimering af din placeringer

Gennem et avanceret ranktracker program overvåger vi din præcise placering på dine vigtige søgeord. Vores program giver os korrekte resultater, der gør vi kan handle korrekt, når vi overvejer hvad næste handling skal være i din optimeringsproces. Vi kan hurtigt se hvilke keywords, der vil være mest fordelagtige at optimere, og derved skabe den største profit for dig.

Overvågningen giver os også indblik i vores resultater, hvornår vi kan forvente top 3 placeringer, og hvad der er realistisk at nå. Vi kan også hurtigt se hvor konkurrencen er hårdest, og hvor vi skal gøre den største indsats.

Derudover har vi også et konstant overblik over din nuværende situation, og kan udregne den forventede trafik du vil få.

Skal vi stå for din søgemaskineoptimering? Kontakt os

All round SEO optimering

SEO er slet så sort og hvidt. Der er mange fokusområder og metoder der skal benyttes.
De vigtigste faktorer i 2018 er User Experience, relevans og autoritet.

web

Onpage

Onpage er den vigtigste faktor i hele din optimering, og et af vores vigtigste fokusområder. Google og de andre søgemaskiner kigger som det første på din side når de skal rangerer dig. Derfor er det vigtigt at din hjemmesides struktur er korrekt opsat, og at dit indhold er godt. Rigtig mange ting indgår under onpage optimering, men det hele kan sættes i to bokse; relevans og brugeroplevelse.

pageview

Offpage

Offpage SEO er alle de rankingfaktorer der ikke kigger på din side, men andres. I denne kategori er linkbuilding, sociale medier og lokal SEO. Vi kigger på det hele, og får opsat og optimeret dine sociale profiler hvis nødvendigt.

Linkbuilding er en stor del af din offpage optimering, og det er dette område der skaber autoritet status til din side.

devices

Responsive / Mobilvenlig

Flere og flere benytter deres smartphones til at Google. Dette har betydet at Google i 2015 lanceret en opdatering, der gjorde at sider der var responsive blev rangeret højere end sider der ikke var. En stor del af din trafik kommer højst sandsynligt fra mobilenheder, derfor er det vigtigt at din hjemmeside er responsive.

Du kan teste om din hjemmeside er responsive ved at benytte Googles Tool til test af mobilvenlighed.

multiline_chart

Analytics / Search Console

To vigtige værktøjer til at overvåge din fremgang, og analysere dine side er Google Analytics og Search Console. Analytics overvåger alt din trafik. Du får bl.a. informationer om hvilke landingspages der ikke fastholder din trafik, hvilket device der bliver brugt, deres geolokation og meget andet. Search Console overvåger din side, og fortæller os hvis det er nogle kritiske problemer der skal løses.

keyboard

Søgeordanalyse

En essentiel del i en hver SEO optimering er søgeordanalysen. Vi finder dine vigtigste keywords, tjekker hvor mange der søger på dem, og derefter vælger hvilke keywords vi intensivt vil arbejde på at få dig placeret højt på. Vi finder også nye keywords, som du måske ikke har på din side, men som er relevant for dig, og kan skaffe dig flere kunder.

link

Linkbuilding

For at danne sig et billede om en person, så er det altid vigtigt at høre hvad andre siger. Samme billede har Google på hjemmesider. Derfor er det vigtigt at din hjemmeside bliver omtalt, og linket fra relevante sider. Vi går efter at finde de mest værdifulde links for din virksomhed, som gør at din side vil blive set som en autoritet, og bliver rangeret højt i søgeresultaterne.

Linkbuilding er benhårdt arbejde, og kræver en specialist for at kunne skaffe de bedste links. Heldigvis har vi som SEO bureau flere kompetente folk siddende.

timer

Hastighedsoptimering

Som tillæg til onpage optimering er hastighed et vigtigt punkt. Tager det længere tid end 2 sekunder at loade din hjemmeside, så frafalder en stor del af dine besøgende hurtigt igen. Dette er spild af markedsførings kroner, og dårligt for din placering på i søgeresultaterne. Derfor går vi efter at få din hjemmeside til at loade på under 1 sekund.

text_format

Tekster

Du har sikkert hørt sætningen “Content is king”, og dette er også korrekt. Godt content på din side har en direkte effekt på din rangering. Derfor optimerer vi dine tekster mod dine keywords, og skaber godt content så du bliver placeret højt.

title

Titler og beskrivelser

Din sides title-tag har også en direkte effekt på din placering. Derfor optimerer vi dine title-tags mod dine søgeord, og sørger samtidig hvor at de er tiltalende så du kan få en høj klikfrekvens (CTR).

Skal vi stå for din søgemaskineoptimering? Kontakt os