Ny hjemmeside der sparker røv.
Moderne hjemmesider der skubber grænserne.

Professionelle hjemmeside løsninger til erhverv

Vi er eksperter i udvikling, design og online branding af virksomheder. Derfor er vi det perfekt valg til udvikling af en ny hjemmeside. Vi er løsningsorienteret, og gennemtænker vores udviklingsplan, så du står tilbage med den bedste hjemmeside til din virksomhed.

Hos os får du en komplet løsning uden overraskelser. Vi er med fra start til slut, og efterfølgende tilbyder vi ubegrænset support.

Vi kender den hemmelige opskrift på en perfekt hjemmeside. Først og fremmest har vi fokus på en helt korrekt eksponering af dit unikke koncept. Dernæst sørger vi for at tilsætte et godt mix af vores erfaringer omkring brugeradfærd, og sørger for at lave et brugervenligt website som er nemt at navigere.

Vi har over 7 års erfaring med udvikling og design af hjemmeside løsninger til vores kunder. Vi hjælper med at definere nye muligheder for nuværende produkter og services.

En hjemmeside sætter fokus på din virksomhed, så hvorfor ikke sætte det rigtige fokus? Vi fokusere på design som sætter dit brand i det rigtige lys, samt User Experience der får brugeren lyst til at anvende din side.

Dette sker blandt andet igennem et responsivt design der giver den besøgende den mest optimale oplevelse, ved at hjemmesiden tilpasser sig til den besøgenes platform. Derudover får du med en hjemmeside hos os, et rigtigt godt fundament for at skabe succes med SEO.

Vi er derfor det sikre valg til udvikling af en ny hjemmeside.

message

Start med et gratis opkald

Start med en samtale om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med udvikling af en ny hjemmside. Book et opkald, og vi ringer dig op hurtigst muligt.
[contact-form-7 id=”285″]
nicolai

Få en SEO klar hjemmeside

SEO betyder Search Engine Optimization, og på dansk betyder et søgemaskineoptimering. Dette er en proces for at fremme dine placeringer på Google. Alle vores hjemmesider er som udgangspunkt udviklet til at være SEO klar, så siden er klar til at få lavet SEO.

Ved at have en side der fra standard er optimeret til SEO undgår du begynder fejl, som duplicate content, grundet forkert opsætning, samt får du en sund indeksering i Googles database. Dette giver din nye hjemmeside et grundlag for høje placeringer på Google.

Ved at have gode placeringer på Google får du passiv trafik, idet man ikke betaler for det. På den måde bliver din pris pr. kunde mindre, ift. hvis du aktivt skulle bruge markedsføringskroner på at skaffe den enkelte kunde. Dette kan direkte mærkes på bundlinjen.

Responsive webdesign

Responsivt webdesign er et must i udviklingen af en moderne hjemmeside. Derfor er alle vores løsninger selvfølgelig responsivt designet. Dette gør at alle besøgende, både desktop, tablet og mobil, får den optimale brugeroplevelse, som sikrer din hjemmeside en højere konvertering.

Responsivt webdesign betyder at din hjemmeside tilpasser sig den besøgendes skærmstørrelse.

WordPress backend

Fokus på alle områder

Vi er et 360 graders webbureau, og har derfor fokus på hele paletten af fokus områder.
De faktorer vi sætter højst er design, performance og sikkerhed.

Design

Din hjemmeside er ofte din repræsentant for din virksomhed. Det er ofte det første en kommende kunde møder, og derfor skal dit webdesign se godt ud. Vi ved at et veludviklet design skaber kunder og øger din konvertering markant. Derfor vægter vi dette punkt højt. Vi er specialistister i design udvikling, og har flere års erfaring.

Performance

I 2016 er performance og hastighed et af de vigtigste punkter at have styr på. De fleste forbrugere forventer at siden er klar med det samme, og det skal vi selvfølgelig leve op til. Derfor udvikler vi altid med  fokus på performance.

Vi laver ingen lange og unødvendige database kald, eller indsætter unødvendige filer ind på hjemmesiden.

Sikkerhed

Vi går meget op i sikkerhed, fordi vi ved at et angreb kan være katastrofalt for din virksomhed. Derfor gennemtjekker vi altid vores sider for sikkerheds huller, og sørger for at alle huller er lukket, samt holder vi øje med netværket for at se om der er noget ulovlig aktivitet.

Konvertering

Målet med langt de fleste hjemmeside er at skabe salg, eller konvertere. Derfor sætter vi et stort fokus på konverteringsoptimering, hvilket øger din konvertering. Dette betyder du skal bruge færre penge på markedsføring pr. nye kunde.

Vi skaber en højere konvertering for din hjemmeside ved at lave en overskuelig hjemmeside, samt appellere til den besøgende, på sådan en måde der gør kunden får lyst til at samarbejde med netop din virksomhed. Dette gør vi bl.a. ved at anvende farver der symbolisere og appellere til din målgruppe, samt skaber en smuk hjemmeside ved bl.a. at bruge gode billeder.

Responsive webdesign

Responsive webdesign er en vigtig ting i enhver moderne hjemmeside. En responsive hjemmeside øger din konvertering, samt din placering på Google. Google har fornylig opdateret deres algoritme for mobilsøgninger, der gør at mobilvenlige sider bliver vurderet højere end sider der ikke er mobilvenlige. Derfor er det vigtigt at have en responsive hjemmeside. Omkring 50% af trafikken fra Google kommer fra smartphones.

Tekster

Tekster er en vigtig del af din hjemmeside. Tekst har altid været essentiel for de fleste hjemmeside, da det er med til at beskrive hvad det er for en hjemmeside, men også at selve teksten får den besøgende lyst til at handle med virksomheden. Derfor går vi meget op i at få skrevet de rigtige tekster til vores projekter. Vi har samarbejde med flere dygtige tekstforfattere indenfor specifikke områder der står klar til at blive hevet ind i dit hjemmeside projekt.

Skal vi stå for din nye hjemmeside? Kontakt os