SEO pakker til løbende optimeringer

Skal din virksomhed være til at finde på nettet, så er SEO essentielt.
Her finder du vores SEO priser.

Vores SEO pakker til professionelle

Vi ved at prisen er en vigtig faktor når man skal markedsføre sig. Derfor er vores pakker opdelt som et abonnement frem for engangsbeløb. Prisen burde dog ikke være den vigtigste faktor når der skal vælges et bureau til at håndtere jeres SEO. Derimod burde der vælges ud fra kvalitet og kompetencer, som er afgørende for de resultater der kan leveres.

Startup pakken

3.000/måned

God startup pakke til dem der vil være med på markedet.

Bestil nu

  • Onpage optimering
  • Offpage optimering

Denne pakke er til mindre virksomheder der skal igang med søgemaskineoptimering. Pakken er rigtig god til at skaffe den trafik du lige præcis når er mister lige pt, hvor du ikke er optimeret helt korrekt. Vigtige søgeord er også i vores fokus, men vil tage tid at opnå.

Pro pakken

Mest populære

6.000/måned

God pakke til større virksomheder der vil satse på trafik fra Google.

Bestil nu

  • Onpage optimering
  • Offpage optimering

Dette er vores mest populære pakke, og den giver din virksomhed et stort boost af trafik fra søgeresultater. Denne pakke skal vælges hvis du tør satse på søgemaskineoptimering, som en af dine hovedindkomst kanaler.

Større behov?

6.000+/måned

Special løsninger til store virksomheder der vil dominere markedet.

Bestil nu

  • Onpage optimering
  • Offpage optimering

Hvis du har et stort website, med mange sider, og vil have at Google er din største trafik source, så skal du vælge denne pakke. Denne pakke vil være optimal for at få dig op på markedets bedste søgeord. Når du kommer op på de bedste søgeord, så vil du virkelig kunne mærke et boost i din virksomhed.

Gennemsigtige priser og ingen binding

Hos Youfront er vi 100% transparente i vores priser og hvilke resultater vi leverer. Som standard tilbyder vi at levere en rapport over resultater og trafik hver måned, så i kan se præcist hvad i har fået ud af at benytte os. Vores priser er gennemskuelige, og viser vores præcise indsats for at få din virksomhed til tops på Google.

Større SEO pakker

Har du brug for en større pakke, eller har du en speciel anmodning, så skal du blot kontakte os, så sammensætter vi, sammen med dig en løsning du kan bruge. Bemærk at vores priser, og timeantal blot er estimeret til hvad standard er. Priser og timer vurderes individuelt for hver side.

Kontakt os her.