fruentimmer-logo

Fruentimmer er en tøjbutik for kvinder i hjertet af Svendborgs hyggelige gågade.

Youfront som Fruentimmer’s partner

Hos Fruentimmer har vi her hos Youfront været koblet på som samarbejdspartnere omkring deres webshop. Vi har ikke stået for hele deres opsætning, da vi kom ind midt i forløbet. Vi har derfor hjulpet til flere steder hvor webshoppen ikke var færdig. Vores opgaver i forbindelse med Fruentimmer, har defor været at hjælpe med mangler og korrektur på webshoppen. Vi har hjulpet dem med at opnå nogen specifikke design og layout øsnker.

Sidst men ikke mindst, så ville Fruentimmer gerne have koblet et forsendelses system på deres webshop. Ønsket var at ordre fra Shopify automatisk skulle sendes til deres forsendelses system, hvorfra de så ville kunne håndtere orden. Hos Fruentimmer har vi derfor valgt at opsætte Webshipr, som opfylder deres krav til forsendelses systemet. Med Webshipr’s løsning får Fruentimmer automatisk sendt deres ordre fra Shopify over i forsendelses systemet, hvor de kan håndtere ordren. Webshipr snakker automatisk sammen med de fragtleverandør aftaler som butikken har.

Kunne du godt tænke dig at høre mere om denne løsning vi har lavet for Fruentimmer, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Enten på email via. vores kontakt formular, eller på tlf.: 61606808.

Flere cases