Dansk Kontor Stole

Dansk Kontorstole Forsyning

Dansk Kontorstole Forsyning sælger ergonomiske kontorstole til danske hjem. I vores samarbejde med Danske Kontorstole Forsyning har vi hjulpet dem med overordnet strategiske tiltag på deres webshop. Strategiske tiltag som har været med til at hjælpe dem med at få højere konverteringsrater.

Vi har bl.a. intensivt arbejdet med design og layout, hvor vi har kigget på ændringer der skal gøre oplevelsen for besøgende nemmere, samt lede dem i den rette retning ved checkout og køb af produkter. Dette gik bl.a. ud på at justere Call To Action knapper, samt tage et mobile-first approach for at øge brugervenligheden for mobile enheder, som er det primære device der bliver brugt på siden.

Derudover har vi også hjulpet Dansk Kontorstole Forsyning med deres social-proof marketing, samt troværdigheds USP’er.  I deres social-proof marketing har vi implementeret Trustpilot samt e-mærket. Social-proof er et af de tiltag som vi har for at øge deres konverteringsrate.

Vi har også ageret som sparringspartner omkring diverse spørgsmål som Dansk Kontorstole Forsyning har haft til brugen af deres content management system. Vi har hjulpet dem med at effektivisere deres processer og workflow.

 

 

Flere cases